dimarts, 22 de maig del 2012

Acampada jove 2012

L'Acampada jove 2012, és un punt de trobada de música catalana i internacional amb aire reivindicatiu aquí a Catalunya. Alhora, també hi fan tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consiència social i nacional dels Països Catalans.
És el primer festival de música del Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista.
Aquesta, serà la dissetena edició. Després d'haver estat a Arbúcies i a St. Celoni, aquest any es realitzarà a la vila de Montblanc, cosa que convertirà la capital de Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel somni el 12, 13 i 14 de juliol.

Els grups que tocaràn en aquesta edició seran: Aspencat, Bongo Botrako, Boikot, Brams, Canteca de Maco, Els Amics de les Arts, Feliu Ventura, Kayo Malayo, Kòdul, La Gossa Sorda, La Pegatina, Lax'n'Busto i Txarango.
Hi haurà varis espais d'actuació per diverses xerrades, activitats, etc. Els espais són: Independència, Llibertat, Països Catalans, La plaça i Socialisme.

Per més informació, podeu visitar aquesta web, on també s'hi poden comprar les entrades: Acampada Jove
També us deixo un link amb un concert de l'Acampada Jove de l'any passat: Els Pets Acampada Jove 2011





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada